+
 →

Oerfood

Jolien Janzing

Drieëntwintig jaar geleden kreeg auteur en journalist Jolien Janzing de diagnose MS. Slechts een handvol mensen wist ervan. Open en eerlijk beschrijft ze nu in haar boek het verloop en de impact van de ziekte op haar leven. En van dat boek maakte ze ook een lezing!

In plaats van zich neer te leggen bij de diagnose, ging ze op zoek naar een manier om te leven met de ziekte. Via trial & error kwam ze terecht bij de kracht van oervoeding en keerde terug naar een eetpatroon dat lijkt op dat van de jager-verzamelaars (geen paleo, er zijn enkele wezenlijke verschillen!). Het resultaat veranderde haar leven op spectaculaire wijze. Ze voelt zich vandaag vitaler en krachtiger dan ooit.

Credits

Jolien Janzing (1964) is auteur en journalist. Haar romans werden in meerdere talen vertaald en haar kinderboekdebuut Atta werd een bestseller. 

OerFood is haar eerste non-fictieboek en non-fictielezing. Het boek is een uitgave van Borgerhoff & Lamberigts.

“Jolien Janzing heeft het boek OerFood geschreven met de hartstocht van een ervaringsdeskundige, maar ook als auteur die zich baseert op feiten. Het is daarmee een zeer lezenswaardig boek geworden met een schat aan no-nonsense adviezen over gezond worden en gezond blijven." William Cortvriendt, arts en auteur van bestsellers zoals Hoe word je 100?, Lichter en Kankervrij

Meer info

Hoewel onze wereld snel verandert, is de mens genetisch nauwelijks geëvolueerd. Ons lichaam is nog steeds afgestemd op oervoeding, maar we zijn de weg kwijt. 

In OerFood deelt Jolien inzichten die haar helpen om de ziekte te bestrijden en haar gezondheid te verbeteren. Er is een uitweg – en die begint op je bord.

agenda

Geen speeldata gevonden
Boek nu

Oerfood

Bedankt, je aanvraag is onderweg. We contacteren je zo snel mogelijk
Oops! Something went wrong while submitting the form.