Humor

Starbugs Comedy - Jump

Jump!

Nog gekker, nog verrassender, nog dynamischer dan Crash Boom Bang is de nieuwe voorstellling “Jump!” van Starbugs Comedy. Ze verlaten alle mogelijk denkbare  paden en gaan op verkenning into the unknown.

Jump! werd alvast bekroond met de de Prix Pantheon (2017) en de Hamburger Comedy Pokal (2017).

Ze toerden vorig seizoen heel kort in België. De reacties waren unaniem lovend en de opkomsten uitstekend. Starbugs Comedy is uw antidepressivum! Hun shows zijn een  combinatie van situatiehumor en woordenloze comedy. Met coole ironie vertellen de drie acrobaten kleine verhalen. Zonder rode draad of overtollige woorden maar met een onweerstaanbaar gevoel voor timing en humor.

In Jump zijn de effecten nog spectaculairder en de attributen met nog meer zorg uitgekozen voor het afleveren van een tot op de millimeter getimede voorstelling.

Het publiek wordt constant verrast. Ergens kan je wel raden hoe de truuks in elkaar zitten, maar toch word je telkens weer op het verkeerde been gezet. 

Woordenloos, in hun eenvoudige rood-wit gestreepte t-shirts zetten deze drie acrobaten de boel op stelen. Soms in slow motion, soms in vijfde versnelling. Jumps alom in een show die draait rond spel en bedrog, rond fenomenale moves.
Don’t try this at home!! 

Jump brengt hen opnieuw internationaal in meer dan 30 landen, van New York tot Tokyo.. de vliegmiles lopen op evenals het applaus. 

Met: Fabian Berger, Martin Burtsher en Wassillis Reigel
Regie: Nadja Sieger

Foto's

Media

Agenda