Muziek

Lady Angelina

Ibiza soultribe music

Treelover nieuwe single  - Lady Angelina Soultribe

Lady Angelina’s nieuwe project Soultribe is een enthoesiaste en bezielde mix met  invloeden uit Afro, blues, latin, mantra, native spiritsongs en flamenco rumba.

In Schotland schrijven artsen natuur voor als remedie tegen allerlei kwalen, in Ijsland werd mensen tijdens de lockdown officieel aangeraden een boom te knuffelen om hun huidhonger te stillen.

Onze jongeren die betogen voor een hun toekomst noemt men boomknuffelaars : wat vroeger een rare hobby was, is momenteel hip!

Maar hoe doe je dat eigenlijk goed, een boom knuffelen?

Lady Angelina geeft het antwoord: Treelover is een licht-humoristische handleiding hoe een boom te knuffelen, en dat kan wel eens goed van pas komen in tijden van social distancing…

In de sfeer van een Sjamanistische ceremonie brengen zij nummers over treehuggers, rainbowchildren en gipsyqueens, verweven met Yoruba ritmes en Braziliaanse trance.
Erg dansbaar en ook luistermuziek met een ziel en een missie , opgedragen aan Moeder Aarde, Pacha Mama, de dieren, de bomen en de tribes.

Mogelijke opties:
Duo
Trio
Band 4 personen
Band 5 personen
Band 6 personen

Mediainterviews en airplay op Klara, Radio 1 en Radio 2, FM Brussel, de regionale Vlaamse TV-zenders en De Laatste Show.

Met:
Trijn Amrita is singer-songwriter en speelt accordeon, klarinet, zingende zaag en percussie. 20 jaar geleden richtte zij haar band Lady Angelina op waarmee ze in België, Nederland, Ibiza, New York en LA optrad en 2 CD’s maakte die ruime mediabelangstelling kregen.
Ondertussen speelde zij ook in verschillende andere projecten oa met Theater Froefroe, Maskesmachien, Guido Belcanto, Roland Van Campenhout en Marc De Bel, en componeerde ze muziek voor Het Arsenaal, Het Nieuwstedelijk en voor haar eigen theaterproject De Stadsboerin.

Adja Fassa zong als kind al soul, R&B en gospel. Haar backings  klinken afgewisseld engelachtig en dan weer heerlijk rauw, waarbij haar mooie Senegalese timbre voor een prachtige Afro-flavour zorgt.
Ze studeerde zang aan de Jazz Studio, het Conservatorium en Lemmens Instituut, en is helemaal into yoga, India en ayurveda.  

Gitarist Bigheart heeft Native American en gipsy roots en is afkomstig uit Rotterdam. Na zijn opleiding aan het Rotterdamse conservatorium werkte hij oa samen met Jazz muzikante Dolores Velasquez en geeft gitaarles en daarnaast ook muziektherapie in de verslaafdenzorg. Ondertussen speelt hij reeds 6 jaar als vaste gitarist bij Lady Angelina en acteert in het theaterproject De Stadsboerin.

Bodé Michael Owa (Nigeria) is danser, muzikant en acteur. Acteren deed hij al in tal van theaterstukken en televisieseries zoals Fc de Kampioenen, Flikken, Spoed en Recht-op-recht. Als muzikant (percussie en gitaar) speelt hij in groepen zoals Brassafrik, Belgian afrobeat organisation en SO. Hij was dansleraar aan het Hoger instituut voor dans in Antwerpen en gaf dansworkshops in zowel binnenland en buitenland.

Mauricio Lobao Xamanoz is afkomstig uit Sao Paolo Brazilië, en heeft Indiaanse Amazone roots.
Hij speelt percussie en een aantal typische Braziliaanse instrumenten. Zijn zuiderse trance werkt  al 20 jaar aanstekelijk en met zijn unieke stijl reist hij met zijn duo Xamanoz Europa rond op de verschillende ritmes van de Amazone tribes in een mix met afrobeat, trance, maracatu en drum n bass.

Dennis Nicles Cobas is afkomstig uit Cuba, en op zijn swingende latin bass vibes kan je niet anders dan bewegen. Hij studeerde muziek aan de Escuela Vocacional de Arte in Havana en speelde in Cuba bij verschillende bands oa Afro Cuba, CabocubaJazz en Colé Colé.
Later in Begië was hij bassist  bij El Tatoo del Tigre en Internationals, en ondertussen speelt hij al een aantal jaar bij Evil Empire Orchestra.  

Foto's

Media