Humor

Birgit Kersbergen, Leen Diependaele & Marcel Vanthilt

Love is in the air

Over liefde..  
Over perversiteit..
Over onmogelijkheid..
Over tomeloze…
Over lust…
Over pijn.. 

Over liefde..
Uw valentijnsvoorstelling!

Een ironische relatievoorstelling.
Therapeutisch, ondersteunend, afbrekend, onderhoudend, ontroerend, grappig, anecdotisch, diepgravend, tinderfähig, kortom de ideale valentijndate. Dit alles met eclectische beats en engelengezang van topmuzikante Leen Diependaele.

Fase 1: ONTMOETING (hmm, lekker)
Zij: Marcel beweegt stijf en soepel tegelijk. Houterig, expressief en grappig.
Ik was ontroerd…en keek hoe zijn broek rond zijn heupen zat geplooid.
Hij: Bij onze tweede afspraak stelde ze voor om naar een fetisj-party te gaan. In bondage-kleding, gemuilkorfd, zij aan de leiband, ik in een lederen broek met blote kont. In Duitsland. Moest dat nu echt in Duitsland zijn ? 

Fase 2: PRILLE RELATIE (ik vind je geweldig)
Hij: Als kind had ik ’n parkiet. Met ’n pluimpje streelde ik zijn holletje. Dat vond die parkiet werkelijk heerlijk. Hij tsjilpte heel opgewonden.
Zij: Jaren geleden had ik een relatie met een man met een hond. De hond en ik keken elkaar aan. Wat had die hond dat ik niet had ?

Fase 3: OVERHITTE RELATIE (ik haat je)
Hij: Ik sla haar dood en steek het huis meteen in brand. Ik moet de schimmel van mijn voeten wassen en rennen … tot bij een ander lief in enig ander land.
Zij: Jij bent een fucking borderliner, een achterlijke gladiool, een sufkloot, een pipo, een lul-de-behanger, een eikel, een retard en een ei. 

Fase 4: AFKOELING (préfase van ghosting)
Hij: Kunnen we dan afspreken dat we niet teveel afspreken ?
Zij: Dat is dan afgesproken.

Met: Birgit Kersbergen (Wacko, Danske-trilogie, Crimi-Clowns…), Leen Diependaele (De Roovers, Het Paleis, Froe Froe, Dez Mona, De Post, Reymer…), Marcel Vanthilt (Arbeid Adelt, VRT radio & tv…)
Regie: wordt later beslist

Foto's

Media