Kinderen

Zaam : Dimitri Leue & Anastassya Savitsky

Kalf! 6+

Kalf! is een dansvoorstelling met theater en muziek. Kalf! is een theatervoorstelling met dans en muziek. Kalf! is een muziekvoorstelling met dans en theater.

Het gaat over een koetje.

Ze leeft met vele melkkoeien samen in een grote stal en ze droomt over India, waar de koeien heilig zijn. Daar worden koeien oud en alle kalfjes zijn er van goud!

ZAAM is een samenwerking tussen Dimitri Leue en Anastassya Savitsky. Een ontmoeting voor woord en beeld, theater en dans, geest en lichaam. 

De tekst van Kalf! werd verzorgd door Dimitri Leue die mooi het midden houdt tussen vreselijk vleselijk en gewoon grappig. De dans, die je hoeven in beweging zal zetten, komt van Anastassya Savitsky. Dit alles wordt muzikaal begeleid door producer Steven Taelman. Atelier Bildraum verzorgt de scenografie.

De Boer zette een deur open en toen zag Koetje Kalf voor het eerst kleuren. De hemelsblauwe hemel. Het grasgroene gras. Frisse lucht, vlinders en madeliefjes. Het gegons van de lente. De eerste stapjes in de weide waren voorzichtig. De dauw kietelde haar hoeven. Al snel voelde ze hoe ze overvallen werd door vreugde. De ruimte, de plaats die ze kreeg. De geur van vers gras, de tintelende koelte van ochtendlucht. Ze was gelukkig. Ze kon niet anders dan lopen, huppelen en springen.

----------

Tekst, regie & spel: Dimitri Leue
Concept, choreografie & spel: Anastassya Savitsky
Compositie, live muziek & spel: Steven Taelman
Scenografie & decor: Atelier Bildraum
Techniek: Stef Appelen
Kostuums: Tine Deseure m.b.v. Sietske Van Aerde & Eva De Mul
Coaching & advies: Randi De Vlieghe & Bart Van Nuffelen
In co-productie met: C-TAKT Dommelhof & Theater Froefroe
Met steun van: MartHa!tentatief 

Affichebeeld: ©Atelier Bildraum
Foto's: © Koen Broos

Foto's

Downloads