Kinderen

WWF presenteert Radio Oorwoud

't is altijd wat in mijn habitat - festivals

Sedert zomer zomer 2013 is Radio Oorwoud op pad langs Vlaamse velden, bossen, groententuinen, jachtpaden, noordzeestranden en biologisch afbreekbare podia en dit telkens met een uit de kluiten gewassen feestband ! Op 17 januari werd de nieuwe CD "'t Is altijd wat in mijn habitat" voorgesteld in de AB te Brussel ! Het werd een megasucces.

De foto's kan je HIER bekijken.

Voor festivals is er een basisband beschikbaar met Hannelore Bedert.

RAdio Oorwoud speelde intussen op menig klein en groot festival. Zo verdedigden ze met veel vuur de rechten van dier en kind op o.a. Mano Mundo, Rivierenhof, Dranouter Festival, Wereldfeest Leuven, Dynoiss Festival, Sfinks, De Gentse Feesten en nog vele andere leuke plekken !  Laat de oortjes maar klepperen want met de nieuwe CD gaan we weer op pad, zomer en winter !  

De muziek voor het eerste 'Radio Oorwoud'-plaatje werd geschreven door o.a. Hannelore Bedert, Thomas Vanelslander (Gorki, Arno) en Bart Van Lierde (Meuris) en ingezongen door o.a. Sarah Bettens, Koen Wauters, Raymond van het Groenewoud, Kommil Foo...

Voor de tweede CD doen we niet onder, integendeel. Werkten mee : Bart Peeters/Raf Walschaerts/Mich Walschaerts /Sean D’Hondt/Lien De Greef-Lady Linn/Pieter Embrechts/Franky-Channel Zero/Marcel Vanthilt/Ludo Mariman/Sien-Ketnet/Slongs Die vanons/Senne Guns /Dimitri Leue /Urbanus/Isolde Lasoen/Arne Vanhaecke !

Live kan u een knotsgek concert verwachten waarbij de modder uit de oren wordt gerockt en de heupen zullen schudden. Jongens, meisjes en andere kriebelbeesten, houd jullie dus vast aan de takken van de bomen want hier is 1,2,3,4... Radio Oorwoud !

Radio Oorwoud is in nog geen jaar tijd uitgegroeid tot een referentie in Vlaanderen. Het is op z’n minst opmerkelijk dat zonder grote media-aandacht Radio Oorwoud ondertussen in meer dan 12.000 klassen en gezinnen in de cd-speler belandde. Gooi hierbij de capaciteiten van een handvol rasmuzikanten en entertainers en je hebt een spectaculaire en enthousiasmerende podiumact. Overal waar de Radio Oorwoudband het podium beklom werd een feestje gebouwd waar zowel jong en oud van konden genieten. Een concert van Radio Oorwoud is wild, enthousiast, geëngageerd en op het einde van de rit altijd heel plezant. En ook deze zomer staat WWF weer (en vrijblijvend) paraat om inhoudelijk mee dit concert te ondersteunen.

En ondertussen ging ook Wallonië overstag voor Radio Oorwoud. Radio des Bois is er intussen een feit !

Vaste muzikanten Hannelore Bedert,  Bart Van Lierde, Thomas Vanelslander, Davy Deckmijn, worden aangevuld met ...... volgens beschikbaarheid.  We werkten al vaak met Dimitri Leue, Sean Dhondt, Arne Vanhaecke, maar ook Bart Peeters, Stijn Meuris, Nathalie Meskens, Tine Embrechts, Klaas Delrue deelden reeds het festivalpodium met onze band.

--------

PERS :

Lees het interview in BRUSSEL DEZE WEEK - klik HIER.

Lees het artikel in METRO - klik HIER.

RADIO OORWOUD in de KETNETSTUDIO - klik HIER.

Foto's

Media