Kinderen

WWF presenteert Radio Oorwoud NS

De bende van oorwoud

Radio Oorwoud brengt muziek voor jong en oud. De natuur en haar problemen op kindermaat … maar dan wel dansbaar, een beetje stout en vol humor. Voorjaar 2019 komt het eerste kinderboek uit met bijhorende nieuwe liedjes en daaraan gekoppeld, wordt de nieuwe theatervoorstelling De bende van Oorwoud gelanceerd!

Radio Oorwoud is rock-’n-roll voor kinderen, hun eerste rockshow, hun eerste heerlijk swingende theatervoorstelling. Muziektheater boordevol mee - slepende liedjes, met heel veel inhoud, een berg humor en genoeg knipogen om ook de ouders te laten smullen van deze kindervoorstelling. 

Radio Oorwoud werd in 2012 opgericht door WWF en Hannelore Bedert en is sindsdien een gevestigde waarde in het kindercircuit. Na 2 succesvolle CD’s (Radio Oorwoud en ’t Is altijd wat in mijn habitat vonden samen bijna 20.000 keer de weg naar jonge luisteraars), bijna 200 theatervoorstellingen en meer dan 80 festivalshows, is het nu tijd om een nieuwe stap te zetten. 

In januari 2019 komt het eerste kinderboek van Radio Oorwoud uit, waarin ‘De Bende Van Oorwoud’ op natuurbeschermingsmissie gaat. Een kinderboek mét nieuwe liedjes en promotioneel geruggesteund door WWF en een uitgeverij die nog even onbekend wenst te blijven. 

Vier kinderen trekken op onderzoek in de natuur, in de lucht, in het water, op alle mogelijke plekken op de aardbol. Samen met de toeschouwers trekken ze ten strijde voor natuur en leven op onze planeet.

-------

Spel/muziek: Hannelore Bedert, Fleur Hendriks, Thomas Vanelslander en Bart van Lierde

Foto's (Cover) : Tomas Uyttendaele
Foto's (Show) : Els Malfliet

Foto's

Agenda