Humor

Veerle Malschaert - Weg ....

Weg met de clichés, leve de liefde !

One Woman Comedy Show

Een lichtvoetige productie over de oude clichés over vrouwen en mannen die vandaag hier en daar nog altijd stand houden. Stereotiepen die we vaak niet meer herkennen sneuvelen en vooroordelen gaan de schop op.

De voorstelling kan geboekt worden met een projectsubsidie. Deze tussenkomst maakt het financieel aantrekkelijk om deze voorstelling te plaatsen.

 

 

It takes two to tango …
Vrouwen en drama’s?
Big boys don’t cry!
Clichés zijn passé …
Het tij keert, ik voel het!
Vrouwen en snorren?!
Mannen en rokken?
Testosteron en eierstokken !

In deze show, speciaal gemaakt voor de stad Mortsel en daar voor het eerst opgevoerd op internationele vrouwendag 8 maart 2018, brengt ze de beste en meest hilarische stukken naar voor uit haar solovoorstellingen. Alle stukjes hebben ook te maken met genderclichés en ongelijkheid.

Na het zien van deze voorstelling willen alle mannen vrouwen zijn, alle vrouwen willen vrouwen blijven. Kortom ze vallen elkaar in de armen, leve de liefde !

Karel Michiels - De Standaard over Veerle : 
'Als kunst een persoonlijke expressie is van de diepste gevoelens, is er zelfs geen vergelijking mogelijk. Dan scoort Malschaert per definitie een stuk beter, als comédienne èn als actrice. De eerste mannelijke comedian die zich zo blootgeeft, moet allicht nog geboren worden.
Meer nog: Ze heeft het pad geëffend en is het boegbeeld voor een nieuwe generatie comédiennes’