Muziek

Veerle Malschaert, Frank Van Erum, Lankmoed & Band

Zullen we het nog een keertje overdoen ?

Een polonaise van de sappigste Nederlandse meezingers en de leukste tv- en reclametunes.

Onze Nederlandse bovenburen hadden het vroeger dik voor mekaar. Te land, ter zee en in de lucht veroverden ze onze huiskamer met hun polderpop- en televisieparade. Elke Vlaming voelde zich deel van de grootste familie van Nederland. 

Toen was geluk nog heel gewoon. Dat gevoel van even niets moeten, lekker onderuitgezakt, heerlijk schaterlachen en zelfs af en toe meezingen, dat krijgt u met ZULLEN WE HET NOG EEN KEERTJE OVERDOEN?. Daarna is het oogjes dicht en snaveltjes toe.

De Nederpop van VOF De Kunst en Toontje Lager maar ook de Willekes Alberti en Nico Haaks boorden een gat in ons trommelvlies. Voor Johnny Kraaijkamp en André Van Duin lagen we in een deuk en Martine Bijl en Adèle Bloemendaal brachten de zon in huis. We gingen naar Hamelen en Fabeltjesland en legden deze vuist op deze vuist. De Sterreclame leerde ons bifiworstjes eten, smeren met Dehlial zonder noemenswaardige UV factor en voor ons opgeblazen gevoel namen we toch snel even een Rennie. Popla kenden we sowieso allemaal.

 

 

Vier topcomedians brengen een fijne portie smartlap, nederpop, televisienostal - gie en spelen kat en muisspelletjes met uw geheugen. Samen buigen ze zich over de beste Nederlandse hits, schlagers en televisietunes uit de hoogdagen van de Nederlandse televisie in België.

-------

Met: Veerle Malschaert, Frank Van Erum (Thuis, Gino Sancti, Ideale Maten, ...), Jan Geubbelmans (Lankmoed) en Peter Van Ewijk (Lankmoed) + 2 muzikanten.

© Foto: Franky Drappier

Foto's