Humor

Veerle Malschaert

Boegbeeld

Boegbeeld is een onewoman comedyshow maar eentje van het soort dat u nooit eerder zag. Een show waar u mag lachen …. én huilen. Want dat doet ze zelf ook, Veerle Malschaert.  In deze taboedoorbrekende voorstelling houdt ze een pleidooi voor LOL én COL: laugh én cry it out loud. Want anders ontploft ge.

De voorstelling kreeg schitterende recensies in De Standaar en de Gazet van Antwerpen.

Veerle was ook te zien op het Journaal op de VRT.

Bekijk voorproefjes van Boegbeeld : TVLimburg vertelling zomer 16 en TVOost !  De trailer en een filmpje waarin Veerle hartstochtelijk op zoek gaat naar de beste huilplekken vind je bij media !

Als moeder van 2 kinderen, pas gescheiden en soms ontroostbaar wil ze vooral een BOEGBEELD zijn. Sterk, maar ook kwetsbaar.

Boegbeeld gaat
over huilende terroristen en emotionele vluchtelingen
over mens en menselijk zijn in tijden van crisis
over verdriet plassen en flikken in paniek doen slaan
over kinderen die u bij uw eierstokken hebben
over vallen en weer opstaan

Door jezelf zo bloot te durven geven, raak je echt mensen.’ (een onbekende uit het publiek)

De show is een therapie die je nergens anders kunt krijgen, het doet deugd en het zou niet eerlijk zijn tegenover jezelf als je niet gaat kijken. (een andere onbekende uit het publiek)

Welkom op de triestigste comedyshow van Vlaanderen!

VeerleMalschaert is authentieker en kwetsbaarder dan ooit tevoren. Ze kent en beheerst de kracht van de anekdotiek en het persoonlijke als geen ander en breekt haar eigen verhaal open naar universele en actuele thema’s. Sterker nog: haar verhaal zuigt je mee en voor je het goed en wel beseft beland je in een warm feest van heerlijke herkenbaarheid. Het soort herkenbaarheid dat verlicht en troost als een warm, zacht dekentje.

‘Boegbeeld’ is the must see van het jaar.

Tekst en spel: Veerle Malschaert - Coach/Regisseur: Walter Janssens

Veerle Malschaert is niet in één vakje te plaatsen: ze is meer dan comedy, meer dan theater.  Veerle heeft haar eigen unieke en boeiende stijl gecreeërd en komt in haar parcours steeds dichter bij zichzelf. Noem het stand up theater , comedy à la Veerle of wat je wil.

Veerle Malschaert is Veerle Malschaert: eerlijk, puur, ontroerend, hilarisch en authenthiek

-------

PERS :

“Veerle Malschaert is tot nader order één van de weinige vrouwen die zich staande weet te houden in de Vlaamse Comedy.

Meer nog: Ze heeft het pad geëffend en is het boegbeeld voor een nieuwe generatie comédiennes (Karel Michiels, De Standaard)’’

Tekst en spel: Veerle Malschaert
Foto: Filip Naudts

Foto's

Media