Muziek

The Ballroom Orchestra

Ballroom!

Iedereen kan dansen... dat is het uitgangspunt van het 10-koppige BALLROOM ORCHESTRA. Een magisch avondje stijldansen, swinghoppen, chachacha, samba, of gewoon tegelschuiven... u doet het allemaal op 1 avond in een vloedgolf van klanken ... op uw tenen of desnoods op uw knieën... als het maar beweegt.

Ballroom staat voor stijl, voor dansen, voor feesten, voor jong en oud, voor charme en glamour maar vooral voor prachtige dansmuziek. Swingen op een jive en passie bij de tango. Spelen bij de chachacha en verleiden met de rumba. Frivool is voor slowfox, up tempo bij de quickstep. De stijl is voor de wals, een samba voor de glans. Een Italiaans deuntje of de buena vista socal club, het kan er allemaal bij.

En de paso doble? Die mag je zelf freestylen. 

THE BALLROOM ORCHESTRA, enig in zijn soort, verbindt de melancholie van toen met de hype van nu. Tien klassemuzikanten spelen in tien stijlen dertig songs uit vijftig jaar muziek. Plankenkoorts is overbodig. 

U KRIJGT 3 UUR MUZIEK, MET EEN PAUZE! UITBREIDBAAR MET EEN DANSINITIATIE OF EEN DJ SET.

Ballroom & the Ballroom Orchestra: Elly Aerden (zang), Hanneke Oosterlijnck (zang), Henk Pringels (zang), Pieter Baert (grand piano), Jose Louis Mantiele (bass/ gitaar), Lleven Cambré (saxofoon/zang), Peter Kox (trompet/zang), Tim Daemen(trombone/zang), Chryster Aerts (drum), Peter Van Woersel (percussie).

Foto's

Media