Humor

Tania Poppe

Onder druk

Tania Poppe gaat solo met  ‘Onder Druk’

Poppe belicht vanuit alle mogelijke hoeken hoe we onszelf tot in het absurde toe wringen in een leven Onder Druk. Ze legt daarmee onze eigen vicieuze cirkel bloot met een vette knipoog en een flinke dosis humor.

Grappig en pijnlijk herkenbaar.

Schitterende recensie in De Standaard - 27/10/17 - klik HIER.

...Een avond 'Onder Druk' om even aan de druk te kunnen ontsnappen...

Waarom staan wij zo Onder Druk?  

Geef toe, iedereen voelt de druk. Niet alleen de mildlifers, ook jongeren, pubers en zelfs kinderen voelen het. Maar vooral de gepensioneerden. Druk dat die het hebben! 

We leven in een maatschappij waar we blijkbaar nooit aan deze druk kunnen ontsnappen. Zelfs als we er echt uit willen, loert 'de druk' om de hoek.

Ik wil eruit

 Uit deze ratrace!

Ik wil…

…Leven als god in Frankrijk…


Tekst & Spel : Tania Poppe – Coach : Ann Ceurvels

----------------------

 

Reactie van een toeschouwer:

Het leven houdt ons veel spiegels voor: de collega's die het misschien niet zo altijd goed met ons voor hebben, de perfecte buurvrouw die ons met complexen en angsten opzadelt en de eigen kinderen die onze meest eerlijke spiegel zijn. Je schildert deze spiegels heel precies en met een vleugje humor.

Je stuk gaat over de essentie van het leven en helpt ons te herkennen en te erkennen wat er fout is met onszelf en met de maatschappij. Je brengt op een passievolle wijze een stuk dat bijdraagt tot het creëren van een betere wereld. Het belang van je werk kan niet overschat worden.  

Dankjewel,  Marc Moehlig.

---------------

Tania Poppe : Bekend van Ad Fundum, Ons Geluk, Congo en recent met eigen theaterproducties "Moi Non Plus" met Ianka Fleerackers en Ann Ceurvels, Stand up Tragedy "Helpende Handen" met Veerle Malschaert en regie "237 redenen voor Seks" met Axel Daeseleire.


Foto's

Media

Agenda