t Schoon Vertier

His master's noizzzzzz

't Schoon Vertier verhuist van de straatstenen naar de podiumplanken !

HIS MASTER'S NOIZZZZZZ is een weergaloze mix van cabaret, muziek en burlesk.  Met maar liefst 12 artiesten op scène en 6 mensen achter de schermen is dit een totaalbeleving die je niet snel vergeet.

Wil je een act met stijl, variatie, finesse, charme en opzwepende muziek? Dan hoef je niet verder te zoeken! ’t Schoon Vertier heeft het allemaal!

Deze cabaretband met vurige danseuses en swingende muzikanten is een professional in het vak! ’t Schoon Vertier kende haar grote doorbraak als begeleidingsband van De Laatste Show en scoorde ook een Radio 1 hit met Belgian Girls. ‘t Schoon Vertier neemt u mee op een weergaloze theatertrip van de Master of Cabaret: Bobby Prinz. De band speelt het dak eraf en knalt de dansvloer los voor: Miss Piggy, Gigi Love, Minnie Moochie, Isa- bella von Spitzenberg, Titi Coco, Velvet Midget en vele andere onvergetelijke figuren.

De show duurt 75 minuten en is een stevige mix van cabaret, muziek, burlesk, ... Het theateraspect zit vooral in de interactie tussen de verschillende disciplines.  De dansers etaleren zich als 5 verschillende individuen en vormen een duivels verbond met de humoristische blazers.  Allen samen worden ze meegesleurd op een hallucinante trip door de spilfiguur en Master of Cabaret : Bobby Prinz!

De hele vaudeville werd geregisseerd door Domien Van Der Meiren en Lieselot De Sadeleer. De muziek is van Micha Vandendriessche (tevens Bobby Prinz). 

Foto's

Media