Voor kinderen, Muziek

Sur Mesure

Fillage

SUR MESURE maakt voorstellingen op basis van circus en muziek. FILLAGE is hun eerste unieke kruisbestuiving van trampoline, acrobatie, juggling en live muziek. Acht jonge mensen die zich samen in het onbekende storten. Acht artiesten die creatieve raakvlakken opzoeken. Acht waaghalzen die een publiek moeiteloos weten te prikkelen. Een uniek spektakel, quoi. 

Never a dull moment with Fillage!

 

FILLAGE zijn vliegende acrobaten, jongleurs, lieftallige muzikanten en zangeressen. Een circustrio van mannelijke acrobaten vormt een speels front met een vrouwelijk muziekkwintent. Door de inbreng van live-muziek en stem wordt de act uniek. Muzikanten leven het circus, acrobaten leven muziek. Surrealisme loert steeds om de hoek!

SUR MESURE is een collectief van muzikanten, instrumentenbouwers en circusartiesten. Hun voorstellingen reizen de wereld rond en zijn geschikt voor binnen en buiten voor jong en oud. 

Hier een videofragment

KAN OOK ALS FAMILIEVOORSTELLING!

------

Van & met Astrid Creve, Julia Emmery, Ondine Cantineau, Seraina De Block, Maximo, Pastor, Simon-James Reynolds, Thomas Rose & Toivo Kautto. Soms wisselt de bezetting volgens beschikbaarheid of bij blessures.

 

Foto's

Media