Humor

Starbugs Comedy

Crash boom bang

Zwitsers staan bekend om hun klokken en hun bankgeheim. Er schuilt echter ook veel komisch talent in hun bergkluizen. De drie heren van Starbugs Comedy spelen zich in de avondvullende show Crash Boom Bang een weg naar de harten van een internationaal publiek. Hun elastische mix van dans, acrobatie en comedy bracht hen tot in New York en Tokio en het wereldbekende Monte Carlo Circusfestival. Volgend najaar komen ze ook even naar België.

Starbugs Comedy is uw antidepressivum in de sombere novembermaand. Hun eerste volavond show Crash Boom Bang is een combinatie van situatiehumor en woordenloze comedy. Met coole ironie vertellen de drie acrobaten kleine verhalen. Zonder rode draad of overtollige woorden maar met een onweerstaanbaar gevoel voor timing en humor.

Jarenlang perfectioneerden ze hun stijl op talloze podia in korte acts. De juiste regisseuse om dit alles aan elkaar te smeden tot een ijzersterke voorstelling van 2 x 45 minuten vonden ze in Nadja Sieger. Zij zorgde voor rustmomenten waarop artiest en publiek even op adem kunnen komen om dan snel weer in de volgende scène te duiken. 

Tinu, Silu en Fäbu dansen met rubberpoppen op rockbeats, galopperen met stokpaardjes over de scène, bespelen imaginaire instrumenten en houden er een moordend tempo op na.
Onder de voorstelling zit een tot op de seconde getimede score met bekende filmmuziek van Bonanza, tot James Bond tot Enio Morricone.

Filmmateriaal, interviews, perscommentaren vindt u op de site.

-------

Met: Martin Burtscher (Tinu), Wassilis Reiger (Silu) en Fabian Berger (Fäbu)
Regie: Nadia Sieger

Foto's

Media