Muziek

Sandra Kim, Begir Memeti, Marco Z & band con tutti Italiani

Bella italia !

De bekendste Italiaanse hits van de voorbije decennia. Een hartverwarmend en heerlijk nostalgisch theaterconcert dat menig hart sneller zal doen slaan. We worden door een fantastische liveband ondergedompeld in het beste dat de Italiaanse top 100 de laatste decennia heeft voortgebracht. De ideale gelegenheid om met weemoed en nostalgie te mijmeren over vervlogen vakantieherinneringen.

Raymond vh Groenewoud wist het al, geen volk dat zo kan zingen over de liefde als de Italianen, Parlami d’Amore, het is hen op het goddelijke lijf geschreven. Wist u trouwens dat alle grote hits van Marco Borsato in oorsprong Italiaanse nummers zijn. 

Maar waar haalt Marco de pesto vandaan? Bij Italiaanse goden en halfgoden. Ook wij roeren flink in het potje. We zwijmelen onder meer voor Paolo Conte, Ramazzotti en Zucchero en laten ook vrouwen als Matia Bazar, Gianni Nannini, Raffaele Carrà en vele anderen aan bod komen.

Klassiekers zoals Volare en Gente Di Mare staan natuurlijk ook op het programma.

En vergeet niet : alle wegen leiden naar de Italodisco, een genre dat we grondig exploreren. Wie herinnert zich niet Ma Quale Idea! van Pino d'Angio. Geef toe It's wonderful.

Bella Italia ! is hartstochtelijk genieten van La Dolce Vita op una giornata particolare.

Geheel in stijl kiezen we resoluut voor een band met tutti italiani.

---------

Zang: Sandra Caldarone verbergt haar Italiaanse roots achter de artiestennaam SANDRA KIM, Marco Zanetton gaat schuil achter MARCO Z en de mama van BEGIR MEMETI, acteur in Familie, Deadline 14/10, Dossier K, is een zuivere Napolitaanse schone. Orkestleider Adriano Cominotto op toetsen, accordeon, ...(Arno, Adamo, Vaya Con Dioz, Jo Lemaire...), Damian Corlazolli op gitaar (Spring), Claudio Arduini op drums (Oscar and the Wolf) + 1 muzikant

© Foto: Jimmy Kets

Foto's

Agenda