Muziek

Sandra Kim, Begir Memeti, Marco Z & band con tutti Italiani

Bella italia !

Encore encore… ok dan, we duiken nog een keer in de platenkast met Italiaanse hits.

De band excelleert, Begir en Marco zijn de perfecte Italiaanse gastheren en Sandra Kim blaast iedereen omver met haar fenomenale stem.

De setlist is dan ook onweerstaanbaar. De ene na de andere hit passeert de revue. Ti Sento, Gloria, I Maschi, Parole Parole Parole, Volare, Genti di mare... overbekende liedjes maar ook enkele verborgen parels van topartiesten als Paolo Conte, Eros Ramazzotti, Zucchero en vele anderen staan op het repertoire.

BELLA ITALIA is hartstochtelijk genieten van la dolce vita op una giornata particolare.

“Ik heb niets met Italiaanse muziek, laat staan dat ik twee nummers zou kunnen opnoemen. Toch was deze voorstelling voor mij – ja ik ging er argwanend naartoe! - een feest van herkenning, net zoals voor het opvallend gemengde publiek (jong, oud, met en zonder Italiaanse roots) rondom mij. Geen kleffe bewerkingen, maar sterke arrangementen waar iedereen op het podium kon schitteren. Dan zwijg ik nog over Sandra Kim. Deze madam is zoveel meer dan de vertolkster van J’aime la vie: wat een stem! We worden overvallen met hommages en tributes, mochten ze allemaal zoals deze zijn, dan kunnen er niet genoeg zijn. Woon zeker een voorstelling bij en oordeel zelf!”

(CC De Werft - Geel, Roel Tuelleneers)

Ik heb enorm genoten van Bella Italia.

Het was een echte feelgood voorstelling waarbij heel de zaal zat mee te zingen en klappen. Ook een mooi samengestelde playlist.

Iedereen van ons publiek was ook heel enthousiast en kwam goedgezind buiten. Niet twijfelen om te boeken, zeg maar tegen mijn collega’s!

 (CC 't Gasthuis - Aarschot, Maaike Vanderhaegen)

"Even meegeven dat wij (vrijetijdcentrum én publiek) super tevreden waren over Bella Italia. Voor onze technieker was het één van de sterkste optredens die hij hier al gehad heeft.
Het publiek was dolenthousiast en stond deels recht tijdens, en allemaal na de voorstelling voor een staande ovatie. De vraag voor een vervolg werd mij in de foyer nadien meermaals gesteld.
Ik vond de kwaliteit van muzikanten en zangers, de balans, het gevarieerde repertoire, de sfeer op het podium, de uitstraling van Sandra Kim, … geweldig."

(Vrijetijdscentrum De Schelde - Zandvliet, Pieter Linders)

BELLA ITALIA bestaat uit quasi tutti Italiani : 

Sandra Caldarone (Sandra Kim), Marco Zanetton( Marco Z), Begir Memeti, orkestleider Adriano Cominotto op toetsen, accordeon, ...(Arno, Adamo, Vaya Con Dios, Jo Lemaire...), Damian Corlazolli op gitaar (Slongs Dievanongs), Claudio Arduini op drums (Oscar and the Wolf) en de enige niet Italiaan die al die furie aankan Bart Van Lierde (Bartholmeo Di Lirio, K’s Choice, Meuris, Radio Oorwoud...) op bas zetten de toon voor wat een onvergetelijke avond zal worden.

* Ook te combineren met de hartverwarmende voorstelling Post van Ief Postino of de lezing Bella Figura van Joost Houtman.

Foto: Jimmy Kets

Foto's

Media

Agenda

Downloads