Muziek

Sandra Kim, Begir Memeti, Marco Z & band con tutti Italiani

Bella italia !

Bella Italia is een hartverwarmend en heerlijk nostalgisch theaterconcert dat al bewees dat het menig hart sneller doet slaan.

Een fantastische liveband dompelt je onder in de mooiste en bekendste Italiaanse hits. Bella Italia is een concert om met weemoed terug te denken aan de voorbije vakantie en waarom niet, vervlogen vakantieliefdes.

Je kunt het al raden: Bella Italia is hartstochtelijk genieten van la dolce vita op una giornata particolare.

De setlist is onweerstaanbaar. De ene na de andere hit passeert de revue. Ti Sento, Gloria, I Maschi, Parole Parole Parole.Volare, Genti di mare... overbekende liedjes maar ook enkele verborgen parels van topartiesten als Paolo Conte, Eros Ramazzotti, Zucchero en vele anderen staan op het repertoire.

Naast de typische Italiaanse passie serveren we ook vrolijke zomerhits.

Ma Quale Idea!, Tu vuo fà l’ Americano, A far l’amore comincia tu... Uit volle borst meezingen is toegestaan.

De band excelleert, Begir en Marco zijn de perfecte Italiaanse gastheren en Sandra Kim blaast iedereen omver met haar fenomenale stem. Probeer thuis maar eens Ti Sento te zingen zoals Sandra.... maar dan wel op eigen risico.

Bella Italia bestaat uit quasi tutti Italiani : 

Sandra Caldarone (Sandra Kim), Marco Zanetton( Marco Z), Begir Memeti, orkestleider Adriano Cominotto op toetsen, accordeon, ...(Arno, Adamo, Vaya Con Dios, Jo Lemaire...), Damian Corlazolli op gitaar (Spring), Claudio Arduini op drums (Oscar and the Wolf) en de enige niet Italiaan die al die furie aankan Bart Van Lierde (Bartholmeo Di Lirio, K’s Choice, Meuris, Radio Oorwoud...) op bas zeten de toon voor wat een onvergetelijke avond zal worden.

Voor grote zalen en zomerfestivals wordt de band uitgebreid met extra muzikanten.

* Ook te combineren met de hartverwarmende voorstelling Post van Ief Postino of de lezing Bella Figura van Joost Houtman.

--------

Foto: Jimmy Kets

Foto's

Media

Agenda

Downloads