Muziek

Reservoir Dogs Band met of zonder George Baker

A tarantino experience

De Nederlands/Belgische 7-mans formatie RESERVOIR DOGS BAND brengt de cult en de pulp van de beroemde en beruchte films van Quentin Tarantino naar het podium. De band kan geboekt worden met special guest George Baker, auteur en zanger van Little Green Bag, een nummer dat dankzij Tarantino een cultstatus verwierf.

Niet alleen zijn Tarantino’s films doorspekt met satire, geweld en absurde wendingen, ook de muziek is altijd kenmerkend. Reservoir Dogs Band deinst er niet voor terug om de bekende klassiekers en minder bekende parels uit het oeuvre van de Amerikaanse filmmaker te halen en deze in een dampende show te verwerken. Little Green Bag, Son Of A Preacher, Bang Bang, Misirlou, Stuck In The Middle en vele anderen zijn herschreven en opnieuw gearrangeerd voor de ultieme Tarantino-ervaring.

De filmbeelden die achter de band vertoond worden, verhogen de sfeer en zorgen voor een extra adrenalineboost, voor zover dit nog kan met deze band!

RESERVOIR DOGS BAND speelde de voorbije zomer op Kneistival en Camping Louisa en Na Fir Bolg en zet dit seizoen zijn eerste stappen in Belgische Theaters. In Nederland toeren ze al enkele jaren in de schouwburgen.

De Wereld Draait Door is fan evenals radiomaker Giel Beelen.

Bandleden: Bill aka Mr.Pink, Vincent Vega aka Mr.Blonde, Aldo Raine aka Mr. Orange, Mr. Nice Guy Eddy aka Mr.White, Stuntman Mike aka Mr.Brown, Mr.Wallace aka Mr.Black, Jackie Brown aka Mss.Brown and on request special guest George Baker.

Resencie - klik HIER.

LIVE Little Green Bag met George Baker - klik HIER.

Promovideo voor the upcoming show in Paradiso - klik HIER.

Foto's

Media