Muziek

Reservoir Dogs Band met of zonder George Baker

The hollywood tour

In augustus 2019 gaat de nieuwe Tarantino, “Once Upon A Time in Hollywood”, in premiere. De Nederlands/Belgische formatie Reservoir Dogs Band viert dit met een vernieuwde liveshow, de beste muziek uit alle films van Tarantino in TarantinoStyle, de ultieme live beleving voor film- en muziekliefhebbers. 

Tijdens de tour zal de band diverse keren vergezeld worden door George Baker, “Mr. Little Green Bag”, o.a. bekend van de film Reservoir Dogs. Afgelopen jaren deed de band ruim 125 shows in binnen- en buitenland en speelde o.a. ook op de premiere van Django Unchained en werkte samen met Entertainment One en Sony Pictures om de films van Tarantino te promoten. Bijkomend was de band ook te zien en te horen bij zowel 3FM en De Wereld Draait Door. Eind 2017 verscheen de eerste CD “Death Trap”

Bandleden: Bill aka Mr.Pink / Vincent Vega aka Mr.Blonde / Aldo Raine aka Mr.Orange / Mr. Nice Guy Eddy aka Mr.White / Stuntman Mike aka Mr.Brown / Mr.Wallace aka Mr.Black / O’ren Ishii aka Ms Blue

 ‘We gaan eerlijk zijn, Het kan ons geen fuck/reet/flikker schelen wat je wel of niet weet.´We gaan jullie toch vermaken, ook politieagenten´. Niet om informatie, maar gewoon omdat we het lollig vinden om jullie te vermaken. Er is niets dat je kan zeggen, we hebben alles al een keer gehoord. Er is niets dat je kan doen. Behalve bidden dat het snel gedaan is, wat toch niet zal gebeuren.’ (Rsrvdgs) 

De Nederlands/Belgische 7-mans formatie RESERVOIR DOGS BAND brengt de cult en de pulp van de beroemde en beruchte films van Quentin Tarantino naar het podium. 

Niet alleen zijn Tarantino’s films doorspekt met satire, geweld en absurde wendingen, ook de muziek is altijd kenmerkend. Reservoir Dogs Band deinst er niet voor terug om de bekende klassiekers en minder bekende parels uit het oeuvre van de Amerikaanse filmmaker te halen en deze in een dampende show te verwerken. De filmbeelden die achter de band vertoond worden, verhogen de sfeer en zorgen voor een extra adrenalineboost, voor zover dit nog kan met deze band!

De Wereld Draait Door is fan evenals radiomaker Giel Beelen.

Resencie - klik HIER.

LIVE Little Green Bag met George Baker - klik HIER.

Promovideo voor the upcoming show in Paradiso - klik HIER.

Foto's

Media