Kinderen

Radio Oorwoud

De bende van oorwoud - theater

Een nieuwe voorstelling van Radio Oorwoud, brulaapjes met coloratuur. 

De Bende van Radio Oorwoud, een bende strijdlustige rakkers vol wilde ideeën, staat klaar om de wereld terug groen te kleuren! Met een rugzak vol straffe songs en verhalen trekken ze ten strijde voor natuur en leven op onze planeet! Terwijl de zaadbommen knallen en de kinderen worden opgeroepen om vuil, vuiler, vuilst te worden knippen de Egels of Death Metal almaar meer gaten ‘in den draad’.

Bereid je voor op rock-'n-rolltheater voor kinderen van 7 tot 77 jaar gebracht door 4 muzikale klasbakken.

VOORSTELLING NIEUWE SHOW:
4 MAART 2019 - CAPITOLE GENT

Muziektheater boordevol wilde en meeslepende liedjes, met heel veel inhoud, een enorme berg humor en genoeg knipogen om ook de ouders te laten smullen van deze wilde voorstelling.

Radio Oorwoud werd in 2012 opgericht door WWF en Hannelore Bedert en is sindsdien een gevestigde waarde in het school- en familiecircuit. Na 2 succesvolle CD’s ('Radio Oorwoud' en ''t Is altijd wat in mijn habitat' vonden samen bijna 

20.000 keer de weg naar jonge luisteraars), bijna 200 theatervoorstellingen en meer dan 80 festivalshows, is het nu tijd om een nieuwe stap te zetten. Als allereerste kinderband brengen ze hun volgende ‘plaat’ ook uit als een app. Volledig interactief beschikbaar voor het grote publiek vanaf de lente van 2019.

Bij deze nieuwe voorstelling is er opnieuw gratis educatieve ondersteuning voor klassen voorzien op www.radio-oorwoud.be.  

De Bende van Oorwoud wordt gecoacht door Dimitri Leue, voormalig lid van de festivalband en groener dan gras tot ver achter zijn oren.

Op het podium : Hannelore Bedert, Fleur Hendriks, Bart Van Lierde en Thomas Vanelslander

De bende van Oorwoud kan ook geboekt worden in een festivalformule.

Foto's

Agenda