Kinderen

Radio Oorwoud

De bende van oorwoud - theater

Radio Oorwoud, brulaapjes met coloratuur, hebben hun derde CD uitgebracht. Najaar 2019 komt daar nog een boek bij en een app waarop de hele CD terug te vinden is.

In de nieuwe theatervoorstelling De Bende van Orwoud, staan ze opnieuw paraat om de wereld groen te kleuren. Deze strijdlustige rakkers vol wilde ideeën trekken met een rugzak vol straffe songs en verhalen ten strijde voor natuur en leven op onze planeet! Terwijl de zaadbommen knallen en de kinderen worden opgeroepen om vuil, vuiler, vuilst te worden knippen de Egels of Death Metal almaar meer gaten ‘in den draad’.

Er is educatieve ondersteuning voor klassen op www.radio-oorwoud.be. 

Bereid je voor op rock-’n-rolltheater voor kinderen van 7 tot 77 jaar gebracht door 4 muzikale klasbakken. Muziektheater boordevol wilde en meeslepende liedjes, met heel veel inhoud, een enorme berg humor en genoeg knipogen om ook de ouders te laten smullen van deze wilde voorstelling. 

Sedert 2012 staat Radio Oorwoud op de barricades voor het milieu en het klimaat. Het is hartverwarmend om te zien dat kinderen van over de hele wereld hier nu strijd voor voeren. Radio Oorwoud steekt alle kids for climatechange een hart onder de riem tijdens een school- of familievoorstelling.

Tekst en liedjes: Hannelore Bedert, Thomas Vanelslander, Fleur Hendriks, Bart Van Lierde
Spel: Fleur Hendriks, Riet Muylaert, Bart Van Lierde en Thomas Vanelslander
Coach: Dimitri Leue
Decorconcept en uitvoering: Bart Mommerency
Techniek: Stavros Tarlizos

De bende van Oorwoud kan ook geboekt worden in een festivalformule.

Foto's

Agenda