Kinderen

Radio Oorwoud - festival

Vuil! vuil! vuil!

Radio Oorwoud, het ondeugendste braakbalorkest voor wilde modderotters en modderige wildermissen, staat weer helemaal klaar om ook uw podium op volledig biologisch verantwoorde wijze af te breken. De natuur en haar problemen op kindermaat … maar dan wel dansbaar, een beetje stout en vol humor.

Op de nieuwe CD, VUIL! VUIL! VUIL!, zijn felgebekte BV gastzangvogels te horen zijn ! Kijk en luister op de website van Radio Oorwoud ! Klik HIER.

De nieuwe set bevat heel wat nieuwe liedjes uit de derde CD Vuil! Vuil! Vuil! Maar ook de gekende Oorwoud klassiekers ontbreken niet. Wees klaar voor tuimelende otters en slechtgezinde pissebedden terwijl overenthousiaste olifanten over de scène denderen en de kinderen oproepen om lekker vuil te worden. Maar vooral … hou je klaar voor guerilla 2.0 met de Egels Of Death Metal! Zeg niet dat we u niet gewaarschuwd hebben.

Radio Oorwoud staat reeds op de barricades sedert 2012. Opgericht door WWF en Hannelore Bedert  groeide de band uit tot een lieveling van kinderen én ouders. De nieuwe CD Vuil! Vuil! Vuil! bevat weer heel wat meezingers en oproepen tot actie voor het milieu. Als allereerste kinderband breng Radio Oorwoud de volgende ‘plaat’ ook uit als een app. Volledig interactief beschikbaar voor het grote publiek.

WWF-België ondersteunt indien mogelijk graag (en gratis!) dit concert met speelse (doch leerrijke) kinderanimatie op uw evenement: radio.oorwoud@wwf.be  

Op het podium: Fleur Hendriks (zangvogel en opperpanda), Bart Van Lierde (basbeer), Thomas Vanelslander (gitaarscholver en zangvogel), Micha Vandendriessche (trommelaar) en Hannes Demaeyer (toetsen toeteraar).

Samen konden ze al heel wat leuke festivals op hun conto schrijven. Sfinks, Dranouter, Gentse Feesten… maar ook theaterpodia gaan strijk voor dit opzwepend concert.

De bende van Oorwoud kan ook geboekt worden voor theaters

Foto's

Agenda