Kinderen

Radio Oorwoud - festival

Vuil! vuil! vuil!

Radio Oorwoud, het ondeugendste braakbalorkest voor wilde modderotters en modderige wildermissen, staat weer helemaal klaar om ook uw podium op volledig biologisch verantwoorde wijze af te breken. De natuur en haar problemen op kindermaat … maar dan wel dansbaar, een beetje stout en vol humor.

Op de nieuwe CD, VUIL! VUIL! VUIL!, zijn felgebekte BV gastzangvogels te horen zijn ! Kijk en luister op de website van Radio Oorwoud ! Klik HIER.

Voor 2019 wordt een set klaargestoomd vol nieuwe nummers aangevuld met enkele oudere Oorwoud klassiekers. En dit alles in een kersverse podiumopstelling. Wees klaar voor tuimelende otters en slechtgezinde pissebedden terwijl overenthousiaste olifanten over de scène denderen en de kinderen oproepen om lekker vuil te worden. Maar vooral … hou je klaar voor guerilla 2.0 met de Egels Of Death Metal! Zeg niet dat we u niet gewaarschuwd hebben.

Radio Oorwoud werd in 2012 opgericht door WWF en Hannelore Bedert en is sindsdien een gevestigde waarde in het kindercircuit. Na 2 succesvolle CD’s (van 'Radio Oorwoud' en ''t Is altijd wat in mijn habitat' vonden samen bijna 20.000 exemplaren de weg naar jonge luisteraars), zo’n 200 theatervoorstellingen en meer dan 80 festivalshows, is het nu tijd om een nieuwe stap te zetten. Als allereerste kinderband breng Radio Oorwoud de volgende ‘plaat’ ook uit als een app. Volledig interactief beschikbaar voor het grote publiek vanaf lente 2019. 

WWF-België ondersteunt indien mogelijk graag (en gratis!) dit concert met speelse (doch leerrijke) kinderanimatie op uw evenement. 

De bende van Oorwoud kan ook geboekt worden voor theaters

Foto's

Agenda