Theater

PoPPoP Producties : Herbert Flack, Bob De Moor en Fleur Hendriks

Een man een man

Herbert Flack en Bob De Moor zijn twee toppers in het Vlaamse theaterlandschap die vreemd genoeg pas recent voor het eerst met elkaar op de planken stonden in Aspe. Een instant match. Het kriebelde om samen iets nieuws te maken. En zo geschiede.

Een man een man is een komedie over twee mannen, een tafel, een serveerster en vooral dat je de dingen niet groter moet maken dan ze zijn.

Is het erg als je je niet meer herinnert waar je het over had voordat je naar de WC ging?

Nee tenzij je samen met een collega uit eten gaat om de vriendschap te versterken. Want dan zou je willen dat je je herinnerde waar je het over had voordat je naar de WC ging. Anders zou het zomaar kunnen dat zo’n ogenschijnlijk klein detail uitgroeit tot een avond vol wantrouwen, verbaal geweld en miscommunicatie.

En dan zou het ook zomaar kunnen dat van de gezworen vriendschap geen spaander heel blijft.

Kees Prins en Roel Bloemen schreven deze komedie die in Nederland met groot succes werd gebracht door Kees Prins zelf en Pierre Bokma.
Kees Prins maakt ook deel uit van Jiskefet. Hij regisseerde ook het Diner van zijn Jiskefet collega Herman Koch en speelde ook mee.

De recencies waren er lovend : 'De optelsom van een scherpe, valse tekst, mooie acteurs en een goede eindregie maakt van Een man een man, een fijne, irritante, goedgelukte voorstelling.' -Theaterkrant, ****

'Prins en Bloemen schreven een hilarisch stuk waar de verbale ballen in hoog tempo over het net vliegen'- Het Parool

Regie: Tania Poppe
Met: Herbert Flack, Bob De Moor en Fleur Hendriks
Tekst : Kees Prins en Roel Bloemen
Foto: Benny De Grove 

Een productie van PoPPop Producties.

Foto's

Agenda

Downloads