Muziek

Piano Man Band

Tribute to billy joel & elton john

Piano Man Band concentreert zich op het repertoire van Billy Joel & Elton John, twee succesvolle soloartiesten en echte "piano mannen".  Hun grote doorbraak kwam er in de jaren '70 maar hun repertoire staat nog steeds als een huis. Ze zijn ook jarenlang samen op tournee geweest.

Bekijk HIER de theatercompilatie van Piano Man Band

In Nederland zijn ze begonnen aan een zegetocht langsheen de theaters. Dit najaar komen ze al voor het eerst naar België.

Zanger en pianist Daniel Roos slaagt erin om beide zangers eer aan te doen, zowel qua zang als aan de piano. Hij wordt geruggesteund door een uiterst sterke liveband ! Bekijk de filmpjes !  

Naast optredens met verschillende bands in binnen- en buitenland en meerdere theatertournees als muzikaal begeleider van cabaretier Sjaak Bral, heeft Daniel de afgelopen jaren veel als barpianist opgetreden, zoals zijn muzikale helden ook ooit begonnen zijn. Billy Joel haalde uit zijn tijd als barpianist de inspiratie voor de klassieker “Piano Man”, waarnaar de tribute band daarom ook vernoemd is; de band van een 'piano man' als eerbetoon aan de twee grootste 'piano mannen' van de popmuziek!

Piano Man Band bestaat uit jonge, bevlogen muzikanten en speelt de grote hits van zowel Billy Joel als Elton John: van “Piano Man” tot “My Life”, “Your Song” tot “Rocket Man” en daarnaast ook liedjes voor de echte liefhebbers. Alles muzikaal zo dicht mogelijk bij het origineel en in de originele toonsoorten. Zonder pruiken of glitterpakken, maar muzikaal het últieme eerbetoon aan de twee zangers/pianisten! 

Foto's

Media

Agenda