Theater

Peter Van Asbroeck

De wondere wereld van de televisie

 “ De Wondere Wereld van de Televisie” is een geanimeerde vertelling van Peter Van Asbroeck over zijn 25 jaar op het kleine scherm.

In een opeenvolging van sappige, grappige anekdotes, aangevuld met leuke weetjes ontkracht hij de mythe van de schone schijn. De Wondere Wereld is een geschiedenisschets met de toenmalige BRT in een hoofdrol en met de volgspot op de komst van de commerciële televisie met VTM.

Wie waren de hoofrolspelers van toen? Wie zijn we ondertussen vergeten? Hoe werkt de televisiemachine? Hoe is deze wonderlijke wereld geëvolueerd? Wie werkt en werkte er met wie?Kortom alles wat je wilde weten over de wondere wereld van de televisie.

Van Asbroeck is op dreef als entertainer en vertelt honderduit over zijn ervaring. U zal de televisiewereld beter leren kennen en de geheimen van de achterkant van het kastje worden blootgelegd. Laat u katapulteren in een tijdsslot van meer dan 50 jaar televisie.

---

Peter Van Asbroeck speelde zowel in Wittekerke als Thuis, was panellid bij het Swingpaleis en werkte voor Radio Donna. Hij presenteerde talloze programma’s op Vier zoals Help, mijn man is klusser!, Schatten op zolder, de huisdokter, Bananasplit enz.  Hij was ook jarenlang de voice-over bij Komen Eten en spreekt nog steeds programma’s in op Vijf!

Peter is ook een fervente kok en schreef al vijf kookboeken. 

Sinds 2014 heeft hij een koffiehuis in Zuid-Afrika.

Foto's

Media