Lezingen

Peter Platel / De Wakko Kapper

Hou van haar

Peter Platel keert met de theaterbewerking van zijn boek "Hou Van Haar" terug naar zijn passie voor de scène, deze keer samen met zijn grote liefde Luc Acke.

Gepassioneerd en hartverwarmend! - Marilou Mermans, actrice
Aanrader deluxe! - Truus Druyts, actrice, presentatrice, zangeres

Op eigenzinnige, flamboyante wijze neemt Peter je mee in het wondere, herkenbare en hilarische universum van kappers, klanten en hun hoofdbegroeiing. Luc bezingt “haar” lof met op het boek geïnspireerde ballades, afgewisseld met pop en salsa. Een lach, een traan en veel nuttige tips en tricks maken van deze avond een onvergetelijke feelgood experience!

Heb jij genoeg van dat dagelijkse gevecht met je haren? Wil je eindelijk weten welke snit perfect bij jou past? Wil je nooit meer met het foute product naar huis?

Ontdek hoe je met de natuur gaat samenwerken en je eigen pure schoonheid naar boven brengt. Leer hoe je je haren glanzend en gezond maakt en hoe belangrijk jouw cuticula is. Ontrafel elk geheim over styling en ga aan de slag met een schat aan tips en tricks die je laten schitteren en stralen.

HOU VAN HAAR

Over passie, inzicht en heel veel liefde.
De geknipte survivallezing voor een ontrafelend inzicht door Peter Platel.
HOU VAN HAAR is het eerste boek/de eerste lezing van Peter Platel en een must have voor elke vrouw die meer wil halen uit haar looks. Je haar is het frame van je gezicht dus kan je maar beter voor perfectie kiezen. Je krijgt maar één kans voor een verpletterende eerste indruk.
HOU VAN HAAR gaat over wie je bent en wat je uitstraalt, over je persoonlijkheid accentueren of net niet. Maak kennis met de wondere wereld van Peter Platel en ontrafel haar. Begrijp waarom een kapsel werkt. Ontmasker mythes en sterke verhalen. Ontdek of natuurlijke schoonheid echt bestaat en waarom we “knippen op droog haar”. Klopt het wat men vertelt over blondines, brunettes en roodharigen? Leer zelf stylen. En hou ook van hem!
Dit boek neemt je mee op een luchtige, intrigerende ontdekkingsreis door de wondere wereld van een kapper, zijn passie en zijn grote liefde.

---------

Peter Platel (°1966), Belgisch topkapper, werd bij het brede publiek bekend als de kapper van het TV-programma "De Heren Maken De Man". Als gedreven ondernemer staat hij reeds 25 jaar aan het stuur van De Wakko Kapper, met salons in Antwerpen, Brussel en Gent. Peter Platel is kapper van menig Bekende Vlaming en veel gevraagd expert in het Vlaamse medialandschap. Met "Hou Van Haar" maakt hij in 2015 zijn debuut als schrijver, gevolgd door "101 Tips voor Gezond, Gelukkig en Glanzend Haar” in 2017. 

Luc Acke (°1975) is singer-songwriter, mantrazanger en yogadocent, met zes CD releases op zijn naam, waaronder de Nederlandstalige soundtrack van de voorstelling “Hou Van Haar”.

Foto's

Media