Vegas Las lezingen - school & avond

Mieke Mievis & Hilde Martinez

Hart gezocht

Hilde en Mieke zijn gaan zoeken hoe ihet datingcircuit werkt en hoe  je aan een date geraakt.

Uitgangspunt is dat daten vooral een ontdekkingstocht is, een waar avontuur, waar hard gezocht wordt naar een hart.

Bereid je voor op een grappige show met veel herkenbare verhalen, maar vooral met veel bruikbare tips, grappig cijfermateriaal en een hoop wetenschappelijke uitleg waarom je verliefd kan worden op iemand van achter je scherm, hoe je een 'fling' moet doorstaan en waarom je maar beter wegloopt van Narcisten.

Kijk HIER naar Mieke en Hilde bij Radio 2 - De Madammen.

Als single krijg je vaak ongevraagd een hoop goedbedoelde raad. Mensen willen je graag helpen om je ‘van straat te krijgen’. Maar werken al die tips wel?

Wat werkt er en wat niet, hoe gedraag je je best als begeerlijke single, welke trucs helpen om een date te versieren en waarom je best geen zonnebril aanhoudt op een profielfoto. Hart gezocht geeft ook wetenschappelijke verklaringen voor ons gedrag en meer inzicht in de biologische eigenschappen van verliefd worden. Het legt uit hoe je moet omgaan met bindingsangst en waarom je iemand best niet te lang aan het lijntje houdt.

Het gaat van fileflirten tot relatiebureaus, van onlinedating, tinderdating en speeddaten tot afterworkparty's.

-----

PERS

De Madammen Radio 2.

Mieke Mievis (1975) studeerde familiale en seksuolo­gische wetenschappen aan de KULeuven en haalde een postgraduaat gezins­-, relatie­-, en sekstherapie. Ze heeft twee privépraktijken (tcternat.be) als relatietherapeut en seksuologe, werkt mee aan diverse radio­ en televisieprogramma’s, schrijft artikels en heeft een boek of vier op haar naam staan. Ze geeft geregeld lezingen over lichaamstaal en trainingen in communiceren, timemanagement, mentale veerkracht en leiderschap. Mieke is de trotse mama van twee pittige kinderen en hoopt een man te vinden die in staat is haar bij te benen.

Hilde Martinez (1981) studeerde communicatiewetenschappen aan de VUB en haalde een postgraduaat in de audiovisuele journalistiek. Ze is sportjournaliste bij Proximus tv en werkte jaren voor Sporza.

Ze heeft een passie voor duurzaamheid, die ze kwijt kan via haar blog tijdvoorietsanders. blogspot.be. Hilde is een kei in het opsnorren van de meest bizarre weetjes en cijfers, heeft een vlotte pen en het talent om een tekst te stroomlijnen. Ze is dan ook de perfecte partner in crime voor dit boek.

Foto's

Media

Agenda

  • 26 Jun 2018 Mieke Mievis & Hilde Martinez Maldegem, Ladies Circle Meetjesland

Downloads