Muziek

Lieven Tavernier

Lieven tavernier live in gent

Jaar na jaar staan Eerste Sneeuw en De Fanfare Van Honger en Dorst hoog genoteerd in alle liedjeslijsten, van de lange landen lijst tot de lijst met beste Belgische liedjes. Lieven schreef zijn klassiekers om ze pas vele lichtjaren later zelf te brengen.

En hoe! Vroeger moest je hem hardhandig het podium opduwen nu neemt hij zelfs een live-cd op en staat daarvoor twee avonden in een uitverkochte Minardschouwburg in zijn geliefde stad Gent. Geruggesteund door zijn muzikanten De Zondaars bracht hij er twee fabeuleuze concerten waarvan binnenkort 16 nummers verschijnen op de CD LIEVEN TAVERNIER LIVE IN GENT.

Release CD: november 2017

U kan de Minard experience exporteren over de rest van Vlaanderen. Buiten koud, maar binnen warm met Taverniers eigen songs en bewerkingen van John Prine, Dolly Parton en de Carter family! Warm in de Minard-schouwburg, warm op plaat en warm bij u in de zaal.

Lieven kan geboekt worden met zijn band De Zondaars: Nils De Caster, Bruno Deneckere, Yves Meersschaert, Klaas Delvaux, Mario Vermandel en Philippe Thuriot. Voor de vrouwelijke vocalen zorgt Little Kim.

-----------

LIEVEN KAN U OOK BOEKEN IN KLEINE BEZETTING, MEESTAL IS DIT MET BRUNO DENECKERE EN NILS DE CASTER.

© Foto: Steven Hendrix

Foto's

Media

Agenda

  • 08 Feb 2019 Lieven Tavernier Gent, Handelsbeurs