Muziek

Lady Linn, Gregory Frateur, Tijs Delbeke & Stijn Meuris

Murderballads extended

Murderballads was een doorslaand succes en een feest voor het publiek, maar ook voor de band.

Overal volle zalen, een playlist om u tegen te zeggen en muzikanten die wonderlijk mooie bewerkingen brachten van een heel uiteenlopende setlist.
Soms werd het publiek echt verrast. The Boomtown Rats met I Don’t Like Mondays, wie wist dat dit een heuse murderballad is ?

Soms werd het publiek ontroerd zoals met Graveyard van Feist waarbij Lien waarlijk geliefde doden probeerde te doen herrijzen.

Soms was het moeilijk om stil te blijven zitten (Rihanna) en soms werd een megagrijs gedraaide klassieker alsnog mooi en verrassend gebracht (In the Pines, Jeanny van Falco...).

Er is zin om deze true crime story nog eens over te doen. Met nieuw materiaal maar ook met nummers die te hard bleven plakken om niet opnieuw gespeeld te worden en dus behouden blijven uit de eerste tournee.

Freaks, minnaars, slechte verliezers, griezels, sociopaten en andere mensen die soms dodelijk uit de hoek durven komen, passeren derhalve de revue. Slachtoffers gegarandeerd. Laat dat geen domper zetten op de feestvreugde, Murderballads Extended wordt weer bloedmooi.

Met: Lady Linn, Stijn Meuris, Gregory Frateur, Tijs Delbeke, Bart Van Lierde en Karel De Backer

Foto: Jimmy Kets

Foto's optreden: Sara De Graeve

Foto's

Media