Kinderen

Lady Angelina - De Stadsboerin

Voor kids van 4 tot 8 jaar. Geschikt voor theaterzaal, huiskamer, park of tuin. 

Lady Angelina speelde reeds in volgende kindervoorstellingen: ‘Saluut’ i.s.m. ’t Arsenaal, De Gemaskerde Rat met Marc de Bel, en was te horen op de Beren CD van Winokio.

De Stadsboerin verschijnt ook in boekvorm bij Uitgeverij Vrijdag.

Lady Angelina leeft als een echte boerin, alleen doet ze dat in de stad. Ze heeft haar vroegere circusleven met bijhorende woonwagen ingeruild voor de grote stad!  Maar ook daar blijft ze dus boerin. Want zeg nu zelf, ken jij veel mensen in de stad die een varkentje adopteren ? En ken jij veel groentenboerinnen die op hun dak een moestuin hebben? Lady Angelina maalt er niet om en tuiniert onverstoorbaar verder, intussen vogeltjes lokkend met haar fluitjes. Zodra ze haar zingende zaag ontplooit zijn we vertrokken voor een grasgroene triip !

In een aaneenschakeling van vertelsels en liedjes waarbij ook thema’s als pesten en diversiteit aan bod komen, bewijst Lady Angelina dat er zowel in de stad als op het platteland mogelijkheid is om creatief te zijn rond natuur, dieren en planten. Een heerlijke muzikale voorstelling vol leuke groentenliedjes en zotte instrumenten. 

En wie weet lust je na afloop wel spruitjes?!

Foto's

Media