Theater

Ilse De Koe, Tania Van Der Sanden, Karlijn Sileghem & Nils De Caster

Papin - luisterspel

Je kocht een ticket voor de voorstelling ‘ Papin’ van Ilse De koe, Tania Van der Sanden, Karlijn Sileghem en Nils De Caster op ….. Corona gooide roet in het eten van de makers van Papin. De volledige voorstelling  kan momenteel niet afgewerkt worden als gepland, maar intussen is een creatieve oplossing gevonden in de vorm van een lezing/luisterspel waarin ook enkele scènes live worden gespeeld.

Een gewezen operazangeres woont samen met haar zoon. De zussen Papin worden als diensters aangeworven. Het bizarre duo heeft een eigen verassende agenda.
Papin, een work in progress, vol humor, gruwel en muziek, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Uitvergrote situaties, verwrongen relaties, verblindende ego’s en afgedwongen slaafsheid die leiden tot een broeierige sfeer in een geanimeerde lezing.

Met toppers als Tania Van der Sanden, Ilse de Koe en Karlijn Sileghem zijn drie actrices op scène verenigd die het perfecte  evenwicht weten te vinden tussen drama en humor. Zelfs al is dit work in progress.

Nils De Caster zorgt voor de al even spannende soundtrack onder dit muzikaalbeeldend sprookje.

Van en met: Karlijn Sileghem, Tania Van Der Sanden, Ilse de Koe, Nils De Caster

Tekst: Karlijn Sileghem 

Muziek: Nils De Caster

Coaching : Julie Van Den Berghe

Foto's

Media