Muziek

Hermitage

Vier

Muziekgroep Hermitage heeft wat te vieren. Een vierde bandlid, Anneleen Boehme aan de contrabas, een vierde theaterconcert en de release van een vinylplaat rond de vier seizoenen (release sept 2018). Feest dus! Met muziek, met feestelijke speeches (noem het niet zomaar bindteksten) en vooral – als muziek u niet over de streep trekt – cocktails. Live in elkaar geshaket op het podium. Voor elk seizoen een ander smaakje. 

Partycrashers zullen het al snel met de fans eens zijn: HERMITAGE is één van de groepen waarvan je zeker bent dat je er een onvergetelijke avond mee zal beleven. Vanuit bakermat Gent speelden ze de afgelopen jaren vooral in Nederland, waar ze hoge ogen gooiden op het Amsterdams Kleinkunst Festival, samen speelden met het Metropole Orkest, te gast waren bij De Wereld Draait Door en mochten samenwerken met de legendarische Astrid Nijgh. 

Tijd om de pijlen op eigen land te richten waar de fanbasis ook gestaag groeide met optredens op o.a. Dranouter, Luisterplein Gentse Feesten en Boomtown. Hermitage is ook niet vies van een stunt. Zo haalde de band niet lang geleden het avondnieuws met een oproep voor kussende koppels bij het lied Een brug in Gent.

Viert u mee? Hermitage brengt cocktails mee.

 

Pers: ‘Dit seizoen het meest sfeervolle en beste wat er Nederlandstalig in de theaters te genieten valt’ schreef de Theaterkrant met vier sterren. De Volkskrant noemde Hermitage ‘opgewekt, opzwepend en feestelijk’.

Met: Divan/David Van den Hende (zang, gitaar, piano) – Filip Verheecken (percussie, vibrafoon, zang) – Carlo Vandenhende (cello, gitaar, zang) – Anneleen Boehme (contrabas, keys, zang)

Foto's