Muziek

Hannelore Bedert

Vanaf nu doe ik alles wat ik wil

Hannelore heeft een verrassing in petto voor 2018... binnenkort meer nieuws...

Verwacht u aan een herboren en toch nog steeds vintage Hannelore.

Lees HIER artikel in Metro

Lees HIER artikel in De Standaard

Het werd muisstil rond HANNELORE BEDERT. Dat ze plots tegen de muur liep. Dat de verwachtingen van anderen torenhoog leken. Dat ze zelf niet meer wist welke kant ze uit wilde. Dat ze van geen hout meer pijlen wist te maken. Dat had ze niet zien aankomen. Dus viel alles stil.

En toch niet helemaal. Hannelore trok zich terug, hakte knopen door en begon te schrijven. Eén van de zinnen: Vanaf nu doe ik alles wat ik wil, maar hou het stil zegt het allemaal. Terug op haar eigen ritme en met haar eigen stem, maar nog even in de luwte en met de middelvinger naar wat anderen verwachtten of wilden.

December 2017 focust ze nog even op haar 33 project, waarin 33 fans vertellen welk persoonlijk verhaal er voor hen achter de liedjes van Hannelore schuilt. Dat krijgt staartjes in enkele concerten, opnames, clips. Genoeg om Hannelore vanaf dit najaar terug in the picture te duwen.

Daarna is ze klaar voor een nieuw hoofdstuk. Klaar om 10 jaar na het succesdebuut Wat Als met nieuwe, straffe songs haar trouwe publiek opnieuw mee te nemen in haar eigen wereld.

Samen met vaste waarde Thomas Vanelslander en nieuwkomers The Antler King trekt ze vanaf 2018 terug de theaters in, meer dan ooit met de zekerheid dat ze met haar rechttoe rechtaanteksten nog steeds uniek is in Nederland en Vlaanderen.

-------

Als voorgerecht krijgt u THE ANTLER KING, de indie-pop band rond Esther Lybeert en Maarten Flamand. Dreigend, maar catchy. Psychedelisch, ongepolijst, donker en toch vrolijk. Twee ontwapenende muzikanten met veel lef.

Een extra cadeautje bij uw Hannelore-avond.

Foto's

Media

Agenda