Lezingen

Fleur van Groningen - Leven zonder filter

Leven zonder filter

Fleur van Groningen heeft een gevoelige snaar geraakt met haar boek Leven zonder filter, getuige de massale boekverkoop en gretige vraag naar lezingen.

Fleur is niet enkel columniste en schrijfster maar ook cartooniste.  U mag er zeker van zijn dat haar lezing de nodige humor in woord en beeld zal bevatten.

Er komt een vervolg op Leven zonder filter! Eind augustus 2022 komt het nieuwe boek uit. De nieuwe titel & inhoud worden dan bekendgemaakt! Kan al geboekt worden vanaf najaar ‘22

Voel jij je anders dan de meeste mensen? Krijg je meer indrukken binnen? Heb je vaker behoefte aan rust? Ervaar je intense emoties, voel je anderen makkelijk aan en streef je naar diepgaande contacten?
Dan ben jij mogelijk hoogsensitief. Maar liefst 1 op de 5 personen is hoogsensitief.

Zo ook columniste en cartooniste Fleur van Groningen. In dit boek beschrijft zij met de nodige zelfrelativering de zoektocht naar haar persoonlijke gebruiksaanwijzing. Hoe ze ontdekte dat ze hoogsensitief is en zich daar aanvankelijk tegen verzette. Hoe ze worstelde met depressie, overprikkeling en burn-out.

Maar vooral ook: Hoe haar gevoeligheid uiteindelijk haar kracht werd en dit haar carrière, vriendschappen en liefdesleven positief beïnvloedt.

Met dit ontroerend eerlijke relaas steekt Fleur andere hoogsensitieve personen een hart onder de riem en reikt zij ook hun omgeving meer inzicht over het thema aan.

We ontvingen een moedige getuigenis als reactie op de lezing, u kan ze HIER lezen.

----------

Bio:

Fleur van Groningen (°1982) is een Vlaamse columniste en cartooniste. Ze publiceert populaire columns in Het Nieuwsblad en Het Nieuwsblad Magazine. Daarnaast schrijft ze voor Psychologies Magazine en De Morgen
Eerder schreef en tekende Fleur voor o.a. Goedele MagazineNRC HandelsbladGDL en Ché. Een van haar columns over vrouwengeheimen vormde de basis voor de VPRO-documentaire Tussen Bitch en Bambi
In 2011 publiceerde ze het ironische zelfhulpboek Haal het slechtste uit jezelf (Lannoo). In 2015 bracht ze Dat Kleine Geluk uit, een bundeling van drie jaar aan persoonlijke columns in Het Nieuwsblad Magazine.

----------

Foto's

Media