Theater, Muziek

Ann Ceurvels, Tania Poppe & Jonas Winterland + muzikanten

Dantochdeliefde?

Jonas Winterland omringt zich graag met mooie vrouwen. Met Tania Poppe en Ann Ceurvels zorgt hij voor een verbaal en muzikaal hoogopflakkerend vuur rond de liefde. Dantochdeliefde? wordt uw ideale Valentijnsvoorstelling. 

Of de liefde ons kan redden? Wat een vraag. Want zie ons eens liggen, met al onze barsten. Soms dan wel dicht bij elkaar, maar altijd opgesloten in ons eigen vel. Daar valt niet aan te ontsnappen. 

Muziek en naïviteit: Jonas Winterland - Muzikanten: Jasmijn Lootens (cello, backing vocals, percussie) en Jan Borré (piano) - Spel en voluit liefde: Ann Ceurvels en Tania Poppe.

In Dantochliefde? gaan twee theatermakers (Ann Ceurvels en Tania Poppe) en een songwriter (Jonas Winterland) op zoek naar de rafelige randen van de liefde. Hoe ver kan en mag je iemand dragen? Wanneer gaat ‘vasthouden’ over in ‘vastklampen’? Daarbij strijden Ann, Tania en Jonas met de enige wapens die ze kennen: taal, muziek en een naïef geloof in de liefde. Een warme, hoopvolle voorstelling voor geliefden en ex-geliefden, moeders en dochters, vaders en zonen.

DEZE VOORSTELLING LEENT ZICH OOK PERFECT ALS MATINÉE.

 

JONAS WINTERLAND lanceerde drie CD’s met zijn eigen breekbare muziek. Zijn teksten worden geroemd en hij wordt vaak in 1 adem genoemd met Leonard Cohen. Zijn ambities liggen ook verder op literair vlak... de teksten van actrices Ann en Tania zal hij alvast grotendeels leveren. ANN CEURVELS en TANIA POPPE ontmoetten elkaar op Studio Herman Teirlinck. Sedertdien delen ze vaak het podium als De Leesbeesten. Ann Ceurvels kent u van Thuis, Wittekerke, Windkracht 10, Salamander,...

© Foto: Thomas Switn Sweertvaeger

Foto's